torsdag 21 november 2013

Uppgift 6 gör en pop-up bild

Uppgift 6

Gör en bild som sticker ut från pappret (kallas pop-up bild som berättar om ett av dina intressen




Jag har gjort ett bildäck som en pop upp bild. och jag har gjort en kartong
uppbyggnad som den står på och den är väldigt självbärande.

Jag har gjort ett bildäck för att det representerar allting som går på på hjul. Mitt intresse har sen jag har föds varit bilar och köra dom jag kan inte minnas någon gång jag inte velat ha en bil eller moped, jag har växt upp med att min morfar och morbror kört skogsmaskin och det tycker jag är också väldigt spännande. Också har jag mina grannar som är mekaniker och dom kör lastbil så allting som går självmant har jag växt upp med och har alltid funnits där så i mitt undermedvetande så tycker jag nästan att bilar är det bästa som finns fast miljöpåverkningen och och allt sådant. Min stora dröm inom denna kategorin är att jag samlar på mig så många bilar som möjligt och kör mycket rally med dom men som sagt det är bara en av många drömmar jag har.
När jag gjorde bilden letade jag upp en bild på internet och så målade jag ungefär likt den fast jag hade mina finjusteringar och sen hade jag bara blyerts och en svart färgpenna och målade i.
Stativet byggde jag av 4 kartong bitar som jag satte ihop som en till liten kub men hade hål på två sidor så jag inte skulle slösa så mycket kartong sen limmade jag bara ihop bilden till uppbyggnaden och
jag blev faktiskt väldigt nöjd med vad jag har gjort speciellt uppbyggnaden.